DMC: Devil May Cry Előzetes - Dante pokla

Mike • 2012-12-30 14:02:38 • Rovat: Előzetes


A Capcom hamarosan leporolja a jó öreg Dante-t és kicsit átfazonírozva ugyan, de visszahozza a hack and slash vérkeringésébe. A külső tehát megváltozott kissé, ez azonban senkit ne bizonytalanítson el, hiszen kedvencünk durvább, brutálisabb és keményebb, mint valaha. Kardot a kézbe, fegyvert tölts, indulhat a hent!DMC: Devil May Cry Előzetes (HD)A főhős tehát más, mint korábban, de a Devil May Cry lényege megmaradt, azaz végtelen számban jönnek a szörnyek és csak arra várnak, hogy kardélre hányjuk őket. Szerencsére mozdulatokban és kombókban nem lesz hiány, aki rajong a kontroller gombjainak püfföléséhez az kiélheti magát.
Természetesen fejlődünk is, így egy idő után igazi kis gyilkológépekké válhatunk, akinek senki és semmi nem akadály. Nincs is más dolgunk, mint gyilkolni, hogy aztán a munkánkért kapott pontokból kioldjunk egy-két szaftosabb képességet, vagy durvább mozdulatot. Lesz itt minden, mint a búcsúban.


DMC: Devil May Cry (a kép nagyítható)

DMC: Devil May Cry (a kép nagyítható)


A Ninja Theory srácai tehát eszközöltek egy kis változtatást a korábban ismert recepten, de a DmC, attól még DmC marad. A főhős tehát rendben és ha a beígért dolgokat is teljesítik, esetleg túlszárnyalják, akkor nemcsak a rajongók fognak örvendezni, hanem az újonnan belépő gyilokjelöltek is.


Címkék:  DMC: Devil May Cry, Capcom, Ninja Theory, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>