Anarchy Reigns Előzetes - Üsd, vágd, nem apád!

Mike • 2013-01-13 15:40:59 • Rovat: Előzetes


Bár a Platinum Games legújabb beat 'em up-ja már jó ideje megjelent Japánban, mi, nyugatabbra élő játékosok csak január közepétől csaphatunk bele a lecsóba. Az Anarchy Reigns nem akar másnak látszani, mint ami, egyszerűen csak az ellenségek minél változatosabban történő lezúzását kínálja nekünk.Anarchy Reigns Előzetes (HD)A történet azért jelen van, de inkább fogjuk fel egy hosszúra nyúlt tutorial-nak a kampányt, amiben az is megerősít minket, hogy csak offline előrehaladva nyithatjuk ki az online módokat. Ez könnyedség a belépő játékosok számára, de akik profik, azok egyszerűen csak időhúzásnak titulálhatják - valljuk csak be - kissé jogosan.
Bár a változatosság nem lesz éppen az Anarchy erőssége, legalább tartalom terén igyekeztek meglepni minket a srácok, ami a számos kombónak és az ismerős szereplőknek hála talán sikerül is nekik. Sokunk nagy örömére Bayonetta kisasszony is feltűnik a színen, aki ezúttal is lengébben öltözik az átlagnál, ráadásul a meglévő ruhadarabok is indokolatlanul feszülnek rajta.


Anarchy Reigns (a kép nagyítható)

Anarchy Reigns (a kép nagyítható)


Az Anarchy Reigns nem akarja feltalálni a spanyolviaszt, de a sandbox stílusba átültetett beat 'em up akár még jól is elsülhet, bár az ellenséggel történő vagdalkozás egy idő után akár monotonná is válhat. Reméljük hogy nem így lesz, ha pedig mégis, akkor irány az online, ott majd jól leverik az arcunkról az unottság mosolyát.


Címkék:  Anarchy Reigns, Sega, Platinum Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>