Aliens: Colonial Marines Előzetes - A nyolcadik utas visszatér

Mike • 2013-01-15 13:48:34 • Rovat: Előzetes


Újabb alien játék van készülőben, ezúttal azonban kedvenc kis lényeink egymással karöltve igyekeznek minket átkeverni a túlvilágra. Az Aliens: Colonial Marines tehát egy ízig-vérig horrorakciónak ígérkezik és bár a buliból ezúttal kimaradtak a predatorok, azért nem kell félni, fogunk pelust cserélni eleget.Aliens: Colonial Marines Előzetes (HD)A történet a második Alien film után és a harmadik előtt játszódik, ahol kis csapatunkkal felfedezőkörútra indulunk, aminek célja a túlélők kiszabadítása és az esetleges ellenállás megfékezése. Bár csapatban mozgunk, parancsokat nem osztogathatunk, de erre nem is lesz szükség, mivel a Gearbox-os srácok fejlett MI-t ígérnek nekünk.
Ha csapatunkat a hülyeségtől nem is, az alienektől már annál inkább kell félteni, hiszen azok a rohadt dögök csak úgy özönlenek majd felénk. A kampány alatt kizárólag a tengerészgyalogos színekben indulhatunk harcba, de ha kedvünk van egy kis lénymókához, akkor irány a multi, ahol a szokásos kooperatív mellett megtalálhatjuk a kompetitív lehetőségeket is.


Aliens: Colonial Marines (a kép nagyítható)

Aliens: Colonial Marines (a kép nagyítható)


Az Aliens: Colonial Marines már jó ideje készülget a Gearbox Software űrbéli boszorkánykonyhájában, de nagoyn reméljük, hogy ez nem fogja rányomni a bélyegét a minőségre, vagy épp annak hiányára. A látvány jónak ígérkezik és a hangulatra sem lehet panasz, úgyhogy nincs is más hátra, mint hibernálva átvészelni a megjelenésig hátralévő napokat.


Címkék:  Aliens: Colonial Marines, Sega, Gearbox Software, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>