Metal Gear Rising - Revengeance Előzetes - Vágj és szeletelj

Mike • 2013-01-17 23:13:22 • Rovat: Előzetes


Újabb Metal Gear van készülőben a Konami-nál, azonban a Solid név elhagyása nem véletlen, hiszen a Rising-ben Raiden-nel, a cyborg ninjával indulhatunk kalandozni. A váltással együtt a lopakodás is a múlté, ezúttal jóval több akciót és látványos kivégzést kapunk a pénzünkért, miközben még szeletelni is lehet.Metal Gear Rising - Revengeance Előzetes (HD)A történet szerint megbíztak, átvertek, likvidáltak és utána újraépítettek minket, semmi extra, ez mostanság szinte mindennapos program. Főszereplőnk azonban nemcsak szimplán visszajött az élők sorába, hiszen ereje megnőtt és a különböző fejlesztéseknek hála olyat is megtehet, amire eleddig nem volt képes.
A kezdeti tervekhez képest jócskán átalakult a Rising, aminek egyik nagy durranása volt annak idején, hogy mozgásérzékelővel vagdalkozhattunk az ellen legnagyobb bánatára. Ezt már ne keressük a ficsörlistában, helyette egy precíziós módban kardozhatunk kedvünkre, ami alatt szinte mindent és mindenkit miszlikbe apríthatunk.


Metal Gear Rising - Revengeance (a kép nagyítható)

Metal Gear Rising - Revengeance (a kép nagyítható)


A Metal Gear Rising: Revengeance tehát egy igazi akciójáték lesz, ahol nem a sötétség lesz a legjobb barátunk. A megjelenés tehát már a küszöbön, de addig is január 22-én érkezik a demó, amiben egy rövid betekintés erejéig, bárki belekóstolhat egy cyborg ninja életébe.


Címkék:  Metal Gear Rising - Revengeance, Konami, Platinum Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>