Dead Space 3 Előzetes - Horror kooperatívban?

Mike • 2013-01-16 14:21:59 • Rovat: Előzetes


A Dead Space sorozat már jó ideje borzongatja a gyanútlan játékosokat, ráadásul a kritikusok is imádják a sötétből előbukkanó nekromorfok látványát, ezért nem meglepő, hogy az EA-nél már a harmadik rész készülget. A Dead Space 3 azonban szembemegy a széria eddigi részeivel és egy raklapnyi újdonságot ígér.Dead Space 3 Előzetes (HD)A történet a szokásos mederben zajlik, azaz békés életünkbe egyszer csak betoppannak a nekromorfok, hogy bosszú gyanánt kibelezzenek minket. Sajnos ezenfelül egy bolygót is célpontba vettek, ahol nem mindenki fogad minket hősnek kijáró tisztelettel, ezért velük is meggyűlik majd a bajunk.
A játék kétségkívül egyik legnagyobb, illetve sokak által megkérdőjelezett újítása a kooperatív mód. Társunk személyében egy igencsak furcsa szerzetet köszönthetünk a tágas harcmezőkön, aki néha még be is kattan, hogy aztán eszeveszett lövöldözésbe kezdjen, nem nézve, hogy akit éppen darabokra szed, az barát, vagy ellenség, netán mi vagyunk.


Dead Space 3 (a kép nagyítható)

Dead Space 3 (a kép nagyítható)


A Visceral Games-t mindenképp dicséret illeti, hiszen az újítás nem rossz dolog, de azt már mi, játékosok döntjük el, hogy az irány, amit kifundáltak, az helyes-e. A kooperatív móka jó ötlet és ha a megvalósítás is klappolni fog, akkor egy egész korrekt kis horrorakcióval gazdagodhatunk, amiben ráadásul haverral együtt cserélhetjük a pelenkát.


Címkék:  Dead Space 3, Electronic Arts, Visceral Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>