Crysis 3 Előzetes - Maximum Armor és a többiek

Mike • 2013-01-24 10:39:07 • Rovat: Előzetes


A Crytek-es srácok úgy tűnik, tudják mi a dörgés, hiszen játékaik rendszerint hatalmas sikernek örvendenek, pedig nem mások csupán, mint egy gyönyörű díszlet közé szorított lopakodós akció. Az első Far Cry és a Crysis két része is ezen a nyomon haladt tova és nagyon úgy fest, ez most sem fog változni.Crysis 3 Előzetes (HD)A történet a szokásos bosszúsztori, kisebb-nagyobb csavarokkal, de a játéktér, mit alánk pakoltak, na, az már megér egy misét. A hatalmas kupola, ami meghívatott védeni az embereket gyönyörűen fest, ráadásul többféle terepviszony is megtalálható rajta, így nem kell attól félnünk, hogy két akció között megunjuk a városi látképet, esetleg a buja dzsungelt.
A játékmenet nem sokat változott, azaz ruhánk képességeit kihasználva kell láthatatlan, vagy épp látható módon likvidálni az ellent, egyedül csak az idegen csúzlik jelentenek valódi újítást. Ami viszont letaglóz, az a látvány. Jelen konzolgeneráció hajnalán a Crytek ismét olyat tett, amihez nagyon ért, ráadásul ha egy durva PC dübörög a szobánkba, akkor az élvezet még durvább lesz. Ez már vizuális orgazmus.


Crysis 3 (a kép nagyítható)

Crysis 3 (a kép nagyítható)


Mint látható, a recept nem változott, csak az alapanyagok lettek frissebbek: a látvány lehengerlő, az aránylag szabad játékmenet még mindig üt és a multi is tartogat pár trükköt a tarsolyában. Nincs is más dolgunk, mint várni, várni és várni, de addig is jelentkezzetek a hamarosan induló online bétára, mi biztos ott leszünk.


Címkék:  Crysis 3, Crytek, Electronic Arts, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>