Tomb Raider Előzetes - Lara kisasszony újra támad

Mike • 2013-02-04 22:45:54 • Rovat: Előzetes


Szegény Lara Croft szinte már mindent megélt, hiszen a kezdeti sikerek után olyan mélyrepülés vette kezdetét, amiből még a kerekded idomok sem hoztak menekülést. Az utóbbi pár rész azonban már ígéretesnek tűnt, az új reboot pedig egyenesen reménnyel teli, úgyhogy joggal bizakodhatnak a kislány rajongói.Tomb Raider Előzetes (HD)Az új Tomb Raider más lesz, mint az eddigiek, hiszen itt a főszerepet nem a rengeteg kaland játssza - na jó, lesz azokból is bőven -, hanem inkább a főszereplő kisasszony fejlődése. A kezdetek kezdetén csak egy 21 éves kislányt kapunk a kezünk közé, de kitartó munkával és egy raklapnyi fejlődéssel később már a végzet asszonya szerepében tündökölhetünk.
A korábban ismert játékmenetnek is búcsút mondhatunk, hiszen ezúttal kicsit sandbox-ossabb köntösben illegeti magát a kisasszony. A fejlődési rendszer mellett szintén újdonság a fedezékek mögötti bújócska lehetősége, de tábortüzet is rakhatunk, hogy mellette kipihenjük a korábbi fáradalmainkat.


Tomb Raider (a kép nagyítható)

Tomb Raider (a kép nagyítható)


A sorozat történetében elsőként az online szekcióban is kipróbálhatjuk magunkat, ami az előzetesek alapján jónak tűnik, de úgy érzem, nem ez lesz a játék igazi ereje. Lara Croft visszatért, de már nem a régi: ráncai kisimultak, mellkasa kissé leapadt, de ezzel együtt hozzánk is közelebb került. Hamarosan megtudhatjuk, hogy mennyire.


Címkék:  Tomb Raider, Square Enix, Crystal Dynamics, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>