SimCity Előzetes - Polgármester kerestetik

Mike • 2013-02-08 22:25:12 • Rovat: Előzetes


A Maxis csapata visszatért, hogy 10 év igazi SimCity nélkül töltött év után újra a polgármester bársonyszékébe ültessen minket, miközben egy város gondjait szabadítják a nyakunkba. Az új epizód minden alcím nélkül érkezik, ami már jelzi az újító szellemet, de nem kell megijedni, az alapok azért nem változtak.SimCity Előzetes (HD)Feladatunk tehát nem csekély, hiszen egy működő város lefektetése a végső cél, amit aztán életben is kell tartanunk, ami a környezeti katasztrófák árnyékában nem lesz épp könnyű. Szerencsére a rengeteg grafikon és segítő megmaradt a korábbi részekből, így bármi krepál be, pár pillanat múlva már agyalhatunk is a megoldáson.
Az újdonságok közül a legnagyobb durranásnak az online részleg ígérkezik, ahol városaink egy nagy egészet alkotnak. Itt bizony minden összefügg mindennel, ezért érdemes okosan építkezni és termelni, nehogy rajtunk múljon egy-egy régió megélhetése.


SimCity (a kép nagyítható)

SimCity (a kép nagyítható)


Korábban egy béta keretein belül én is betekinthettem a játékba és nyugodtan elmondhatom, az új SimCity méltón fog beilleszkedni a nagynevű szériába. Az online funkció hatalmas ötlet, ráadásul szinte végtelen szórakozást kínál, ahol haverjainkkal karöltve alkothatjuk meg álmaink városait. Azért félszemmel mindig fürkésszük a tengert, nehogy maga Godzilla tegyen nekünk keresztbe.


Címkék:  SimCity, Electronic Arts, Maxis, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>