God of War: Ascension Előzetes - A Kratos-sztori előzménye

Mike • 2013-02-18 01:52:45 • Rovat: Előzetes


Kratos visszatér, de ezúttal már nem félistenként néz szembe a megannyi gonosszal, hanem emberként, hiszen az új részben az korábbi epizdók előzményét játszhatjuk végig, mikor még csendben, békességben teltek a mindennapok. Persze nem kell aggódni, idővel beüt baj és kezdetét veszi a már jól ismert brutális akció.God of War: Ascension Előzetes (HD)A történet fronton tehát előzményt kapunk, de ez nem véletlen. A kiadó úgy véli, hogy így könnyebben azonosulhatunk a későbbi Kratos-szal, aki bosszúvágytól fűtve átrombol mindenen, csakhogy sírban tudja azokat, akik tönkretették a családi békét.
Az Ascension legnagyobb újítása a multiplayer bevezetése, amit korábban pár szerencsés a béták során már ki is próbálhatott. A végső verzióban négy istenség közül választhatunk, akik tulajdonképpen négy különböző kasztot jelentenek. A harcok során XP-t is kapunk, ráadásul még hőseinket is átfazonírozhatjuk.


God of War: Ascension (a kép nagyítható)

God of War: Ascension (a kép nagyítható)


A God of War: Ascension legnagyobb dobása mindenképp a frissiben bevezetett multiplayer lesz, ami a béták alapján működőképes, az már más kérdés, hogy mennyire lesz közkedvelt. Szerencsére erre hamar választ kaphatunk, mivel a megjelenés a küszöbön, úgyhogy sarut fel, hajat le, asszonyt meg, hiszen hamarosan bosszút kell állnunk.


Címkék:  God of War Ascension, Sony CE, Santa Monica Studio, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>