Sly Cooper: Thieves in Time Előzetes - Az időtolvajok

Mike • 2013-02-24 16:12:36 • Rovat: Előzetes


7 év kihagyás után visszatér Sly Cooper, hogy a megérdemelt pihenés helyett, ismét a kalandok sűrűjébe vesse magát és kicsiny csapatát. A fejlesztésért ezúttal nem a jó öreg Sucker Punch felel, mivel helyüket átvette a Sanzaru Games, de a rajongók megnyugodhatnak, elvégre is a srácok nem zöldfülű kezdőkből állnak.Sly Cooper: Thieves in Time Előzetes (HD)A történet szerint valaki a múltban rosszalkodik, aminek persze a jelben isszuk meg a levét, ezért nincs sok választásunk, összerakunk egy időgépet, amivel visszautazunk, hogy jól ellássuk mindenki baját. Ennek köszönhetően rengeteg helyszínen fogunk megfordulni, úgyhogy a változatosságra egy rossz szavunk sem lehet.
Azért akad pár újdonság is az elődökhöz képest. Elsőként a nagyobb pályákat emelném ki, amin több útvonalon is haladhatunk, de a fejlődést sem kell nélkülöznünk, amit a gyűjthető érméknek hála ejthetünk meg. Jó pofa a különböző álruhák használata is, aminknek hála bárhol strázsálhatunk az őrök szeme láttára, ők bizony nem szúrnak ki minket.


Sly Cooper: Thieves in Time (a kép nagyítható)

Sly Cooper: Thieves in Time (a kép nagyítható)


A Sly Cooper: Thieves in Time nem akarja megváltoztatni a széria főbb jellemzőit, apróbb újdonságokat azonban eszközöl. Külön öröm, hogy a kicsike fel lesz vértezve a Cross-buy, illetve Cross-play funkciókkal, aminek hála amolyan egyet fizet kettőt kap alapon vásárolhatjuk be mosómedvénk időutazásos kalandjait.


Címkék:  Sly Cooper: Thieves in Time, Sony CE, Sanzaru Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>