Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Előzetes

Mike • 2013-02-28 10:32:18 • Rovat: Előzetes


Korunk egyik legismertebb animéje a Naruto, amiből érkezik is a menetrendszerű játékadaptáció, amiben ismét az előbb említett szőke herceggel és annak haverjaival nyomulhatunk. A CyberConnect2-es srácok igyekeztek valami újat is belecsempészni a küzdelmekbe, nézzük is meg, hogy mivel próbálkoznak.Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Előzetes (HD)Történet terén nem aprózzák el a dolgot, hiszen mindjárt nem egy, hanem több sztorit és végignyomhatunk, hiszen minden fontosabb karakter kapott egy kis kampányt. Ennek hála nemcsak az anime szerinti jelenben kalandozhatunk, hanem a múlt nagy csatáit is újra átélhetjük, ami szintén egy jó pont.
Az említett sztorik lefolyását még befolyásolhatjuk is, de persze a lényeg most is a harc lesz, ami valamivel lassabb lett, de cserébe jóval taktikusabb. A csatározások helyszínei is változatosak, ráadásul nemcsak háttérként funkcionálnak. Szintén érdemes megemlíteni a látványt, ami ha lehet, még mangásabb lett.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (a kép nagyítható)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (a kép nagyítható)


A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 nemcsak hosszú nevével igyekszik minket lenyűgözni. A harcok taktikusabbak, a látvány remeknek ígérkezik, míg a karakterek száma ezúttal is a 100-hoz közelít, úgyhogy ha rajongója vagy Naruto kalandjainak, akkor itt a helyed. Rasengan-ra fel!


Címkék:  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, Namco Bandai, CyberConnect2, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>