Army of Two - The Devils Carter Előzetes - Ketten a világ ellen

Mike • 2013-03-16 18:37:35 • Rovat: Előzetes


Manapság egyre divatosabbak a kooperatív mókákat ígérő játékok, ezért nem lepett meg senkit, mikor az EA bejelentette, hamarosan visszatér az Army of Two-széria is. Az alapok a régiek, de a körítés azért változott, hiszen az új főhősök mellett a helyszín sem ismerős, ráadásul a látvány is új színben tündököl.Army of Two - The Devil's Carter Előzetes (HD)A régebbi részek álarcos fedezékbajnokait előléptették, ezért aztán új srácok ugranak bele a harcok sűrűjébe, de azért néha az ex-akciósztárok is feltűnnek egy-egy snitt erejéig. Főhőseink épp egy testőri megbízatást látnak el Mexikóban, de természetesen semmi sem úgy történik, ahogy tervezték, ezért aztán pár pillanat és már írtjuk is az ellent.
Rajongók örömmel vehetik észre az első részben bevezetett, majd aztán kukázott, most pedig ismét elővett Overkill módot, amit ha aktiválunk, legyőzhetetlen gyilkológépekké avanzsálunk. A látvány is tartogat pár újdonságot, hiszen ezúttal már a Frostbite 2-es motor dübörög a játék alatt és bár annyira nem teljesít durván, mint máshol, azért egynek ez is elmegy.


Army of Two - The Devil's Carter (a kép nagyítható)

Army of Two - The Devil's Carter (a kép nagyítható)


Az Army of Two: The Devil's Cartel ott folytatja, ahol az előd abbahagyta. Természetesen azért pár változás került a korábbi sikeresnek ítélt receptbe, de ezek mindegyike ismerős darab, egyedül csak a rombolhatóság lesz újdonság a sorozatban. A megjelenés nincs messze, addig tessék gyakorolni a fedezékeket.


Címkék:  Army of Two - The Devil's Carter, Electronic Arts, Visceral Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>