Star Trek: The Video Game Előzetes - Kirk vs Gorn.. Újra

Mike • 2013-04-01 02:17:17 • Rovat: Előzetes


Az elsöprő reboot hullám annyi cím után a Star Trek-et is elérte, ami nem is baj, hiszen az újragondolt mozi egész jóra sikeredett. Hamarosan meg is érkezik a folytatás, ami már a játékadaptációt sem nélkülözi, igaz, ezúttal nem a filmet kapjuk meg képernyőinkre, hanem a két rész közötti kalandokban gyönyörködhetünk.Star Trek: The Video Game Előzetes (HD)Innentől kezdve nyugodtan bizakodhatunk a jó végeredményben, mivel a Star Trek: The Video Game nem a szó szoros értelemben vett játékadaptáció, így talán nem is fog bukni a többiek után. A játék egyébként egy tipikus TPS fedezékharccal megkeverve, de szerencsére a fejlesztők nem maradtak a kijelölt úton és ha újdonságokkal nem is árasztanak el minket, legalább próbálkoztak.
Bár alapjában véve itt egy shooter-ral van dolgunk, a legtöbb jutalmat nem akkor kapod, ha mindenkit lemészárolsz, hanem ha okosan, lapulva, ellenségeinket halkan becserkészve haladunk előre a cél irányába. Külön öröm, hogy a földhözragadtabb helyszínek között egy-egy alkalommal még a világűrbe is kilátogatunk, ahol aztán lézerágyúkkal rendezhetjük le a nézeteltéréseinket.


Star Trek: The Video Game (a kép nagyítható)

Star Trek: The Video Game (a kép nagyítható)


A játék szinte üvölt a kooperatív lehetőségért, amit meg is kapunk, így aztán tényleg reményekkel telve várhatjuk a Star Trek: The Video Game elstartolását, amit még az sem csaphat agyon, hogy a látvány terén nem tűnik épp egy etalonnak. Csúnya játék is lehet jó játék, de aztán tényleg jó legyen!


Címkék:  Star Trek: The Video Game, Namco Bandai, Digital Extremes, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>