Dead Island: Riptide Előzetes - Zombik újratöltve

Mike • 2013-04-11 02:06:57 • Rovat: Előzetes


Annak idején a Dead Island meglehetősen nagy sikereket könyvelhetett el, ezért nem meglepő, hogy a Techland sem szeretné, ha kihűlne a zombik rothadó teste. Hamarosan meg is érkezik a Riptide, ami ugyan nem egy nagybetűs folytatás, cserébe viszont kapunk tartalmat bőven: új sziget, új zombik, új fegyverek.Dead Island: Riptide Előzetes (HD)A történet szerint hőseink épp menekülnek az előző rész szigetéről, de a menekülés csak hiú ábránd marad, mivel egy baleset következtében újra kitör a vírus. Miután magunkhoz térünk, egy teljesen új területen találjuk magunkat, ahol ezúttal sem pihenni fogunk, mivel itt sem könnyű a túlélés.
A Riptide egyik legnagyobb újdonsága az időjárási elemek bevezetése. Ha süt a nap, akkor minden rendben, még a zombik is csak ejtőznek a tartalmas ebéd után, de amint beüt a villám, mindenki megkattan. Árvíz esetén ildomos lesz használni a szintén újonnan bevezetett csónakot is, de az sem lesz túl kellemes, mikor a tejködben próbálunk átbotorkálni egy fertőzött területen.


Dead Island: Riptide (a kép nagyítható)

Dead Island: Riptide (a kép nagyítható)


Ha szigorúak akarunk lenni, akkor a Riptide egy nagyra hízott kiegészítő, de szerencsére a jobbik fajtából: hatalmas sziget, egy új karakter és halomnyi akció, na meg persze végtelen számú zombi, amiknek hála most sem fogunk unatkozni a nyaralás alatt.


Címkék:  Dead Island: Riptide, Techland, Deep Silver, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>