Metro: Last Light Előzetes - A földalatti sötétség

Mike • 2013-04-21 16:16:31 • Rovat: Előzetes


Amikor a Metro 2033 megjelent, hamar vált a rajongók kedvencévé, hiszen nemcsak egy tökéletes adaptációja volt az eredeti regénynek, de mint játék is megállta a helyét. Sajnos azóta a THQ már jobb létra szenderült, de a fejlesztőket felkarolta a Deep Silver, így ha később is ugyan, de megérkezhet a folytatás.Metro: Last Light Előzetes (HD)A Metro: Last Light története pont ott veszi fel a fonalat, ahol az előd letette. Sajnos a világ még mindig nem biztonságos, a felszínen nukleáris sugárzás szedi áldozatait, de ami a legnagyobb gond, hogy az ellentétek a metrók világába is befészkelték magukat, így nem kisebb feladat szakad a nyakunkba, minthogy megakadályozzunk egy készülő háborút.
A játék képi világa szinte semmit sem változott, csak épp a grafika kapott egy komolyabb tuningot. A játékmenet is marad a régiben, azaz jóval tovább élhetünk, ha nem eszetlenül szúrjuk a drága töltényeket, hanem sunnyogva, lopakodva közelítjük meg ellenfelünk, hogy aztán egy jól irányzott mozdulattal elvágjuk a torkát.


Metro: Last Light (a kép nagyítható)

Metro: Last Light (a kép nagyítható)


A Metro: Last Light igyekszik tovább öregbíteni az előd hírnevét és meg kell hagyni, a srácoknak ez sikerülhet is. A hangulat - legalábbis a videók alapján - ismét a helyén lesz, úgyhogy a rajongók már kezdhetik is számolni a napokat, hiszen hamarosan újra bemerészkedünk Moszkva sugárzástól sújtotta területeire.


Címkék:  Metro: Last Light, Deep Silver, 4A Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>