Soul Sacrifice Előzetes - Mert áldozni jó

Mike • 2013-04-24 12:52:09 • Rovat: Előzetes


Már csak egy hét és megjelenik a Soul Sacrifice, ami elsőre egy szimpla TPS-RPG keveréknek tűnik, azonban a címben szereplő áldozás lehetősége komolyat csavar a sztorin. Ezenkívül a cuccos hozza a kötelezőt: szép, tartalmas és kellően beteg, így azt hiszem minden PS Vita tulajnak piros betűs ünnep lesz a május elseje.Soul Sacrifice Előzetes (HD)A sztori szerint egy érdekes könyv pont akkor talál meg minket, mikor épp kivégeznének, ezért semmivel sem foglalkozva belevetjük magunkat, hogy ezáltal a régmúlt nagy csatáit átélve sokkal erősebben térjünk vissza. A harcok közben tehát fejlődünk, de jobb lesz, ha eszünket is magunkkal visszük a darálóba, mert itt kérem komoly döntésekkel számolhatunk.
Szinte minden sorsról mi döntünk, így ha egy kis életre van szükségünk, akkor csak áldozzunk fel egy ellenfelet, de akár társainkat is átküldhetjük az örök vadászmezőkre. Persze dönthetünk úgyis, hogy feltámasztjuk őket, ilyenkor azonban az életcsíkunk eléggé megszenvedi a rituálét. Lesz lehetőségünk magunkból is feláldozni ezt-azt, így gerincünk eltüntetésével például akár egy combosabb kardot is szerezhetünk.


Soul Sacrifice (a kép nagyítható)

Soul Sacrifice (a kép nagyítható)


A Soul Sacrifice mindenképp egy érdekes próbálkozás, a szokásos dolgok mellett pedig a feláldozás lehetősége egy kifejezetten jó ötlet, így talán nem válik unalmassá a hatalmas bestiák mészárlása. A PS Vita tulajok tehát dörzsölhetik a markukat, hiszen hamarosan megtudják, hogy milyen is az, mikor áldozati bárányokká válnak.


Címkék:  Soul Sacrifice, Sony CE, SCE Japan Studio, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>