Call of Juarez: Gunslinger Előzetes - A Jó, a Rossz és a..

Mike • 2013-05-10 18:06:39 • Rovat: Előzetes


A Call of Juarez sorozat első két része egy remek kis western lövölde volt, de amit a srácok a The Cartel-ben összehoztak, na arra nincs mentség. A gyenge eladások és a lehúzó kritikák nyomán bevetett dorgálás megtette a magáét, hiszen a legújabb, Gunslinger alcímmel ellátott epizód ismét visszatér a vadnyugatra.Call of Juarez: Gunslinger Előzetes (HD)A játék főhőse egy igazi fejvadász, akinek küldetései között olyan arcok levadászása szerepel, mint Jesse James, vagy épp Billy the Kid. Akcióink közbe természetesen fejlődni is fogunk, így idővel jobban bírjuk a sebzést, de az időt is gyakrabban lassíthatjuk le.
A fedezékrendszert sem kell nélkülöznünk, bár ezt már annak idején a Call of Juarez: Bound in Blood-ban is megkaptuk, méghozzá egész jól, úgyhogy nyugodtan bizakodhatunk. Egyedül talán csak az lehet furcsa, hogy a Gunslinger letölthető címként lép be a boltok virtuális polcaira, ami magával vonhatja a rövidebb kampányt. Erre a fejlesztők is gondoltak, ezért ha multit nem is kapunk, pontokban azért versenyezhetünk a haverokkal, ami azért több, mint a semmi.


Call of Juarez: Gunslinger (a kép nagyítható)

Call of Juarez: Gunslinger (a kép nagyítható)


A Call of Juarez: Gunslinger végre visszatér a vadnyugatra, ami a műfaj szerelmeseinek már egy jó pont, de ez persze a sikerhez még nem elég. A The Cartel csúfos bukása után reméljük, hogy a Gunslinger nem fogja követni azt a borzalmat, mert ha mégis, akkor talán most találkozhatunk utoljára a Call of Juarez címmel.


Címkék:  Call of Juarez: Gunslinger, Ubisoft, Techland, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>