Fuse Előzetes - Fedezékek a klisék tengerében

Mike • 2013-05-15 20:03:53 • Rovat: Előzetes


Az Insomniac Games nevével fémjelzett Fuse, már sok mindent megélt, hiszen korábban többször csúszott a projekt a szakadék szélére, de még a névváltoztatás sem áll távol tőle. A sok nehézséget azonban leküzdötték a srácok, így május végén elszabadulhat az idegenektől kölcsönvett Fuse energia.Fuse Előzetes (HD)A játék első látásra egy nagy halom klisékupac, de akárhogy is csűrjük, csavarjuk, ez az állítás a második rápillantásra sem akar megváltozni. Persze a fedezékekkel átitatott, 4 fős akcióban nehéz újat mutatni, de azért ez mégis csak túlzás egy kicsit nemde?
Azért van olyan is, amit nem láthattunk máshol, vagy ha igen, akkor nem pont így. Ez pedig a Fuse, ami tulajdonképpen egy igen instabil vegyület. Ezt a cuccost hőseink nem féltek beletölteni a fegyvereikbe, így mindegyik karakter kapott egy meglehetősen egyedi kis halálosztót, amiket ráadásul még fejleszthetünk is.


Fuse (a kép nagyítható)

Fuse (a kép nagyítható)


A korábban Overstrike néven futó Fuse fejlesztése tehát nem volt zökkenőmentes, de a jobb később, mint soha alapon örüljünk, hogy végre megérkezik. Bár elsőre nem tűnik egy nagy eresztésnek, ha az Insomniac Games ügyesen keveri a klisés paklit, akkor még egy egész korrekt kis kellemes meglepetés is kisülhet a boszorkánykonyhájukban. Idegenek betöltve, klisék a zsebben, most már csak egy kis Fuse hiányzik!


Címkék:  Fuse, Electronic Arts, Insomniac Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>