Grid 2 Előzetes - Ugyanaz pepitában?

Mike • 2013-05-17 23:18:57 • Rovat: Előzetes


A rajongók imái végre halló fülekre találtak és annyi könyörgés, levél és egyéb petíció után a Codemasters végre elkészíti nekünk a Race Driver: Grid folytatását. Sajnos azonban az előzetes infók kicsit felemás érzetet keltenek, hiszen az egyik oldalon elvesznek valamit, míg a másikon hozzátesznek. Jó lesz ez így?Grid 2 Előzetes (HD)Azt már jobb ha most megjegyezzük, hogy a műszerfalnézet teljesen kikerült a játékból, így most már csak a csomagtartó felől, valamint a motorháztetőn ülve élvezhetjük a versenyeket. a kiadó szerint erre azért volt szükség, mert a játékosok nagy része úgyis külső kameranézetből terelgette a ménest, ezért senkinek sem fog hiányozni a kormánykerék látványa. Hát persze.
Szintén fájdalmas húzás a nehézségi szintek skálázhatóságának kukázása, ami helyett egy dinamikusan alkalmazkodó MI-t kapunk. Azért a sok csökkentés mellett pár plusz légterelő is felkerült a Grid 2 kocsijára, ilyen lesz a körönként változó nyomvonalak és a kifejezetten jól hangzó online támogatottság.


Grid 2 (a kép nagyítható)

Grid 2 (a kép nagyítható)


A Codemasters kicsit érdekesen kezeli a dolgokat, hol elvesz, hol hozzátesz, de mindettől függetlenül várjuk a Grid 2-t. A sok negatív történés ellenére ugyanis a hangulat még mindig jónak ígérkezik és bárhogy is nézzük, legvégül úgyis csak ez fog számítani.


Címkék:  Grid 2, Codemasters, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>