Remember Me Előzetes - Emlékezz rám

Mike • 2013-05-20 13:44:03 • Rovat: Előzetes


Az emlékek elvesztése nem új keletű dolog, hiszen lassan már minden műfajban találkozhattunk olyan egyénnel, akinek gondot okoz a múltbéli tetteinek felidézése. A Remember Me is hasonló cipőben mozog, legalábbis első ránézésre, mert itt jóval többről van szó, mint egy sima agyrázkódás.Remember Me Előzetes (HD)A történet szerint a jövő Párizsában járunk egykori emlékvadászunkkal, akin nemes egyszerűséggel egy memóriatörlést hajtottak végre, mondván túl sokat tud. Nilin azonban nem az a félős fajta, ezért elindul, hogy visszaszerezze azt, ami csakis az övé: az életét.
A játék egy igazi akció-sci-fi-kalandnak ígérkezik, amiben nemcsak az emlékeink visszaszerzése lesz az egyetlen tennivalónk. Harcolnunk is kell, az 50 ezer létrehozható kombinációnak hála pedig olyan ütéseket hajthatunk végre, ami nekünk tetszik. Szintén fontos szerepet kap még a mások emlékeinek machinálása, amivel rávehetjük a delikvenseket olyan dolgokra is, amit önszántukból nem tennének.


Remember Me (a kép nagyítható)

Remember Me (a kép nagyítható)


A Remember Me egy igazán érdekes alkotásnak ígérkezik, ami igyekszik alaposan megkeverni a korábban már említett műfajok zsánereit. A megjelenés már közeleg, egészen pontosan június 7-én startolhat el Nilin kalandja, méghozzá PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Emlékekre fel!


Címkék:  Remember Me, Capcom, Dontnod Entertainment, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>