Grand Theft Auto V Előzetes - Ez a GTA már nem az a GTA

Mike • 2013-05-22 16:57:51 • Rovat: Előzetes


Talán az idei év egyik legjobban várt játéka a Grand Theft Auto ötödik felvonása, ami egyesek szemében még a next-gen konzolok megjelenését is könnyedén a háttérbe szorítja. Rockstar munkában eddig még nem nagyon csalatkoztunk és nagyon úgy néz ki, hogy a srácok most sem fognak csalódást okozni a rajongóknak.Grand Theft Auto V Előzetes (HD)A készítők nem aprózzák el, hiszen mindenből többet, jobbat és minőségibbet akarnak nyújtani, mint korábban bármikor. Már a főszereplők száma is háromra rúg, de ez még csak a kezdet, hiszen mind területben, mind pedig lehetőségekben messze az elődök fölé szeretnének nőni.
Los Santos szinte élethű mása lesz Los Angeles-nek, ráadásul számos ismerős helyszínen is megfordulhatunk majd. Elüthetjük az időt a golfklubban, kincsekre vadászhatunk a tengeren, de akár még egy unalmas bankrablást is levezényelhetünk, ha pedig meguntuk az egyedüli akciózást, csak pár kattintás és már nyakig benne vagyunk a multiban.


Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)

Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)


A Grand Theft Auto V a jelen konzolgeneráció egyik utolsó ékköve lehet, bár ahogy ismerjük a piacot, senkit sem lepne meg egy next-gen változat, ahogy a PC-re való bejelentést is már mindenki előre sejti. Bárhogy is lesz, a Rockstar ismét elintézte, hogy ráfigyeljenek, Trevor, Franklin és Michael pedig majd lerendezi a többit. Szeptember 17, ezt mindenki jól jegyezze meg!


Címkék:  Grand Theft Auto V, Rockstar, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>