The Last of Us Előzetes - Legendák leszünk?

Mike • 2013-05-27 21:08:03 • Rovat: Előzetes


Manapság igazán nagy divatja lett a zombiknak és a poszt-apokaliptikus világoknak, ezért már meg sem lepődünk, hogy a The Last of Us felütése is fertőzésen és a világvégén alapul. A Naughty Dog csapata azonban nem elégszik meg a klisék nyújtotta örömökkel és egy valódi utazásra invitál minket.The Last of Us Előzetes (HD)Főhősünk Joel, aki nem akar sokat, csak épp túlélni a lehetetlent. Társra is lel a bájos Ellie személyében, aki nemcsak követi fogadott "apját", de olykor-olykor a segítségére is lesz. Hát igen, ha a helyzet megköveteli, akkor a gyengéknek is erőseknek kell maradni.
A The Last of Us egy TPS-akciójáték lesz, de nem kell nélkülöznünk a felfedezés élményét és a kaland elemeket sem. Bár az összetűzések sem hiányozhatnak a repertoárból, elvégre is néha összeakadunk pár fertőzöttel és néhány sötét útra tévedt fosztogatóval is, néha okosabb lopakodva közlekedni és csak akkor támadni, ha senki sem számít ránk.


The Last of Us (a kép nagyítható)

The Last of Us (a kép nagyítható)


Az előzetes infók és videók alapján úgy tűnik, hogy a Naughty Dog ismét valami korszakalkotót tesz le az asztalra, amivel még így utoljára megnyomhatja a PS3 eladásait. A The Last of Us egy igazán remek játéknak ígérkezik és világvége ide, fertőzés oda, ezt bizony még annak is látnia kell, aki már alaposan beleunt a zsánerbe.


Címkék:  The Last of Us, Sony CE, Naughty Dog, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>