Dark Előzetes - Képregényes vérszürcsölés

Mike • 2013-05-29 01:06:28 • Rovat: Előzetes


A Realmforge Studios megunta a mostanság oly divatos túlvilági divatmajmokat és a Dark főszereplőjévé egy igazi vámpírt szavazott, aki valódi trükkökkel kábít, csábít és nyomorba dönt. Bár a játék költségvetése nem kifejezetten magas, ez még nem ok a csalódásra, úgyhogy vágjunk is bele a játék sötét éjszakájába.Dark Előzetes (HD)A Dark története meglehetősen egyszerű: főhősünk egy szép estén arra ébred, hogy szemfogai megnőttek, jobb kezével pedig teleportkapukat nyitogat. Miután kihasználta eme képesség kellemes lehetőségeit, felkerekedik, hogy mesterét megkeresvén visszaváltoztassa magát azzá, aki mindvégig volt: emberré.
A játék egy akció-kaland-RPG, amiben legfőbb tevékenységünk a lopakodás lesz. Főhősünk pisztolyt egyszer sem használ majd, helyette a számos kunsztunkkal felszerelkezve kell átvágnunk, illetve átrágnunk magunkat az ellen tömegein. Óvatosan, taktikusan kell előrenyomulni, mert aki fejest ugrik a buliba, az könnyedén szívhatja a saját szemfogát.


Dark (a kép nagyítható)

Dark (a kép nagyítható)


A Dark kicsit a fű alatt érkezik, de innen szép nyerni. Ha a fejlesztők hozzák azt, amit ígértek és közben a megvalósítás is megüt egy elfogadható szintet, akkor egy korrekt kis Splinter Cell-klónnal lehetünk gazdagabbak, amiben a természetfeletti képességeknek hála még a duhajkodásunkat is kiélhetjük. Június 14-én minden kiderült.


Címkék:  Dark, Kalypso Media, Realmforge Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>