Marvel Heroes Előzetes - Szuperhősök közt

Mike • 2013-06-03 10:37:15 • Rovat: Előzetes


Manapság egyre divatosabbak a szuperhősös mozik, amik alapján a játékokat sem úszhatjuk meg, most viszont a Gazillion csapata egész másba vágta Thor kalapácsát. A srácok ugyanis nem egy adaptáción szorgoskodnak, hanem egy Diablo-szerű MMORPG-n, amiben szinte minden Marvel hős képviselteti magát.Marvel Heroes Előzetes (HD)A játékban számos szuperhőssel csapathatjuk tehát, bár a free-to-play rendszer erre kicsit rányomja a bélyegét, hiszen nem mindenkit kapunk kézhez egyszerre. Itt emelném ki, hogy a Marvel Heroes-ra már a kezdet kezdetén költhetünk egy kicsit, hiszen több csomaggal leptek meg minket az alkotók. Ezek közül a legdurvább a 150 eurós pack, amivel szinte mindent megkapunk, sőt még egy kicsit többet is.
Korábban több alkalommal is kipróbálhattam a játékot és meg kell hagyni, jól működik a rendszer, csakhogy ez még nincs kész. Rengeteg bug-gal futhatott, illetve repülhetett össze az ember, ráadásul a fagyások sem voltak ritkák. Reméljük ezeket kijavítják a készítők és akkor egy egész kellemes kis free-to-play játékot tehetnek le az asztalra.


Marvel Heroes (a kép nagyítható)

Marvel Heroes (a kép nagyítható)


A Marvel Heroes-ban megvan a potenciál, hiszen ki ne akarna szuperhősökkel nyomulni, fejlődni és talent-pontokat osztani. Ha a fenti hibák eltűnnek a felhozatalból és a fizetős tartalom nem lesz túl elrugaszkodott az ingyenes szegmenstől, akkor egy remek kis játékkal gazdagodunk június 4-én. Az erő legyen veletek!


Címkék:  Marvel Heroes, Gazillion Entertainment, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>