MotoGP 13 Előzetes - Vasparipák mindenek felett

Mike • 2013-06-11 18:31:28 • Rovat: Előzetes


Hosszú szünet után idén újra visszatér a MotoGP játék, aminek fejlesztését a már veteránnak is mondható Milestone végzi, akik megunták a temérdek WRC-t, ezért inkább átnyergeltek a motorok világába. Továbbfejlesztett fizika, élethű grafika és hihetetlen élmény; ezt ígérik nekünk. Vajon igazuk van?MotoGP 13 Előzetes (HD)Természetesen a játékban az aktuális idény összes pályája megtalálható és senkinek nem okoz meglepetést, hogy a motorosok sem hiányoznak. Külön plusz pont, hogy az alsóbb kategóriák versenyzői is képviseltetik magukat, méghozzá nem is véletlenül.
A karrierünk kezdetén csak lámának becéznek minket, ezért csak a legalsóbb osztály versenyein indulhatunk. Idővel persze feljebb küzdjük magunk a szamárlétrán, de a dicsőségig vezető út hosszú, ráadásul tizedmásodpercekkel van kikövezve. Ha meguntuk a karrierünk terelgetését, akkor irány a világbajnokság, de akár egy gyors futamot is lenyomhatunk két akció között.


MotoGP 13 (a kép nagyítható)

MotoGP 13 (a kép nagyítható)


A MotoGP 13 méltó módon szeretne visszatérni, a fejlesztők pedig mindent bele is adnak, hogy ez sikerüljön. Bár az előzetes videók alatt kicsit kopottas grafika sejlik fel a szemünk előtt, ne ítéljünk elsőre. A megjelenésig már nincs sok idő, szerencsére addig kipróbálhatjátok a játék demóját, hátha úgy már könnyebb lesz a döntés. Bukósisakot fel, oldalkocsit a sufniba, mert hamarosan indul a szezon.


Címkék:  MotoGP 13, Milestone, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>