Ride to Hell: Retribution Előzetes - Motorock

Mike • 2013-06-13 18:47:27 • Rovat: Előzetes


A Deep Silver szinte a semmiből rántotta vissza a 2009-ben elmeszelt Ride to Hell: Retribution-t, ami akkor még mint sandbox játék készülgetett, mára azonban ebből szinte semmi sem maradt. Ez kérem szépen egy akció-kaland, ahol azért a motorok is szerepet kapnak, de csak ritkán hajthatunk el a naplementében.Ride to Hell: Retribution Előzetes (HD)A játék főszereplője egy vietnámi veterán, aki látván, hogy mi történt az itteni világgal míg távol volt, motort és fegyvert ragad, hogy leszámoljon a rivális bandákkal. Erőszakban és meztelenkedésben nem lesz hiány, úgyhogy aki szereti ezt a sötét műfajt, az biztos nevetve számol le az ellenséggel.
Míg ezalatt a szók 4 év alatt újdonságként kikerült a felhozatalból a sandbox, addig a grafika változatlanul maradt, legalábbis az előzetes videók alapján nagyon úgy tűnik. Ez a képregényes megjelenítés is érdekesen fest, az elnagyolt karakterekről már nem is beszélve, de azért csak várjuk ki a végét.


Ride to Hell: Retribution (a kép nagyítható)

Ride to Hell: Retribution (a kép nagyítható)


A Ride to Hell: Retribution tehát kicsit megfaragva ugyan, de visszatér, méghozzá nem is egyedül, hiszen két letölthető cím is beszáll a csapatba: az egyikben egy motoros banda menedzselése lesz a feladatunk, míg a másikban a bunyók szerelmesei élhetik ki magukat. Egy biztos, idén nyáron tuti nem maradunk motorock nélkül.


Címkék:  Ride to Hell: Retribution, Deep Silver, Eutechnyx, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>