Deadpool Előzetes - Feszes köntös, laza duma

Mike • 2013-06-13 19:02:03 • Rovat: Előzetes


A Marvel univerzum egyik legmenőbb arca kétségkívül Deadpool, aki ugyan nem tud repülni és tűzlabdákat sem ereget, de cserébe mindenkihez van egy-két szaftos poénja. A rekeszizmaink tehát nem lesznek biztonságban, de nagyon úgy tűnik, hogy az ellen sem, akik legrosszabb esetben is halálra röhögik magukat.Deadpool Előzetes (HD)A hangulat tehát a toppon lesz, igazi ínyenceknek való matéria, de ezenkívül sajnos nem sok újdonsággal kecsegtet kis szuperhősünk. Na jó, azért akad pár trükk a tarsolyában, mint például az eszméletlen durva regenerálódási képesség, valamint az a halom lőfegyver, amiket még a budira is magával visz.
Természetesen a fejlődés sem maradhat ki a játékból, de az ilyenkor szokásos speciális csíkunk is a helyén lesz, ami ha egyszer feltöltődik, akkor aztán minden ellenség benyalhatja. A látvány kellemes képregényes stílusnak örvend és ezt a hatást a különféle szövegablakokban is megtartották a készítők, nagy piros pont érte.


Deadpool (a kép nagyítható)

Deadpool (a kép nagyítható)


Deadpool tehát hamarosan jön, lát és bizony magasról tojik mindenre, mert azt mindenki tudja, hogy ő a legmenőbb arc ezen a vidéken. A megjelenés már nincs messze, úgyhogy nincs mit tenni, mint edzeni a rekeszizmunkat, mert itt bizony nem lesznek kímélve.


Címkék:  Deadpool, Activision, High Moon Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>