Mortal Kombat Komplete Edition PC Előzetes - A visszatérés

Mike • 2013-06-22 12:28:28 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


A NetherRealm jóvoltából 2011-ben ismét megkaptuk a Mortal Kombat adagunkat, csakhogy a már jó ideje kimaradó PC-s közösség ezúttal is lemaradt a buliból. Jobb később, mint soha alapon azonban idén az asztali gépesek is megkapják az X-Ray móddal felturbózott legfrissebb részt, ráadásul a Komplete Edition kiadásban.Mortal Kombat Komplete Edition PC Előzetes (HD)A portot egyébként már nem az eredeti fejlesztőgárda felügyeli, hanem a High Voltage Software, akik a látványon, illetve az irányításon kívül nem babráltak meg semmit, ami talán nem is baj, hiszen annak idején az eredeti játék szinte tökéletesnek számított a rajongók szemében.
A Komplete Edition-nak hála tehát minden eddig megjelent kiegészítőt megkapunk, ráadásul az új arcokról sem kell lemondanunk. Külön öröm, hogy az árcédula sem verdesi az eget, így a manapság divatosnak számító 40-50 euró helyett akár már 20 euróért is zsebre tehetjük a kicsikét.


Mortal Kombat Komplete Edition PC (a kép nagyítható)

Mortal Kombat Komplete Edition PC (a kép nagyítható)


Sokat kellett várni a Mortal Kombat újbóli PC-s eljövetelére, de nagyon úgy fest, hogy megérte a szenvedést: rengeteg tartalom, minden kiegészítő, javított látvány és megannyi fatality. Régen volt már, hiányzott is, de itt az ideje, hogy bepótoljuk a kimaradt éveket. Ki tart velem?


Címkék:  Mortal Kombat Komplete Edition, Warner Bros., High Voltage Software, PC, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>