GTA V Bemutató - Közeledik a három pszichopata!

Mike • 2013-07-12 21:09:43 • Rovat: Előzetes


Az idei év talán egyik legjobban várt játéka a Grand Theft Auto V, amivel a Rockstar-os srácok ismét olyat akarnak tenni, amire mindenki más csak vágyik: forradalmat. A játék történetben most először nem egy, hanem 3 karaktert irányíthatunk, de ez még nem minden, van még a tarsolyban pár trükk.Grand Theft Auto V Bemutató (HD)A bejárható terület minden eddiginél hatalmasabb és változatosabb lesz. A nyüzsgő városokból simán kiruccanhatunk egyet ökörködni vidékre, de óriási hegyeket is megmászhatunk, ha pedig már jártunk fent, akkor irány a mély, hiszen mostantól búvárkodva is közlekedhetünk, vagy akár kincseket is kutathatunk.
A 3 főhős többféle játékmenetet biztosít és alaposan megnöveli majd az újrajátszhatósági faktort is, mintha eddig épp nem lett volna elég. Szereplőink között bármikor válthatunk, így jobban megismerhetjük mindennapjaikat, egy-egy küldetés alatt pedig más szemszögből is végigizgulhatjuk az eseményeket.


Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)

Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)


A Grand Theft Auto V minden tekintetben nagyobb, szebb és összetettebb lesz a Rockstar korábbi munkáinál, így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez lesz az a játék, amire mindenképp érdemes lesz beruházni. Természetesen a multiról sem kell lemondanunk majd, de erről majd egy kicsit később.


Címkék:  Grand Theft Auto V, Rockstar Games, Rockstar North, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>