The Bureau: XCOM Declassified Előzetes - A kezdetek

Mike • 2013-08-01 17:45:23 • Rovat: Előzetes


Pár évvel ezelőtt ütötte fel a fejét egy XCOM FPS, ami alaposan felkavarhatta volna a taktikus, körökre osztott állóvizet, de ahogy telt az idő a projekt egyre csak alakult. Most, a megjelenéshez közeledvén, már sem a cím, sem a műfaj nem egyezik a korábbi tervekkel, de azért az idegenek megmaradtak.The Bureau: XCOM Declassified Előzetes (HD)A The Bureau: XCOM Declassified tehát már nem az a játék, amit korábban több E3-on is bemutattak nekünk, de nem kell aggódni, az előzetes videók alapján akcióból nem szenvedünk majd hiányt. Természetesen azért taktikázni is lesz lehetőségünk, sőt még az időt is megállíthatjuk, körökre osztottságra azonban senki se számítson.
Bár a játék műfaja TPS akció, azért számos olyan dolgot át vett, ami a korábbi XCOM-okban jelen volt. A taktikázás mellett a társak egyszeri élete is ismerős lehet, tehát aki itt meghal, az bizony nem kel fel pár másodperc múlva, így érdemes okosan dönteni.


The Bureau: XCOM Declassified (a kép nagyítható)

The Bureau: XCOM Declassified (a kép nagyítható)


Bár a The Bureau: XCOM Declassified fejlesztése során nem ment minden zökkenőmentesen, reméljük, hogy ez a kész produktumra nem nyomja rá a bélyegét és egy remek, minimális taktikával és hatalmas mennyiségű akcióval megspékelt címmel bővül majd a széria.


Címkék:  The Bureau: XCOM Declassified, 2K Games, 2K Marine, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>