Saints Row 4 Előzetes - Valakinek újra elmentek otthonról

Mike • 2013-08-02 17:31:11 • Rovat: Előzetes


A Volition csapata visszatért, hogy a Saints Row sorozat legújabb tagjával olyan elmebajt szabadítson a mit sem sejtő világra, amit korábban még sosem láttunk. A rajongók imádják, a keresztények tűzbe dobnák, az ausztrálok pedig betiltják, de ez a srácokat hidegen hagyja, mert a Saints Row életérzés pont erről szól.Saints Row 4 Előzetes (HD)A Saints Row 4 ötlete először egy DLC-ben öltött testet, de aztán a Deep Silver közbenjárásának hála a srácok alaposan kibővítették a koncepciót. A történet szerint egyébként ismét az űrlényekkel lesz gondunk, akik aljas módon egy virtuális városba teleportálnak minket, ahol természetfeletti képességekkel indulunk ellenük harcba.
A Saints Row 4 remekül hozza a nagyobb, durvább és betegebb felállást, hiszen a készítők nem igen kísérleteztek különféle érdekességekkel, ha egy ötlet elég nagy baromságnak tűnt, akkor azt szó nélkül bele is pakolták. Reméljük, valóban sok mindent sűrítettek bele a játékba, hiszen a DLC-s előtörténet nem túl jó jel a tartalomra nézve.


Saints Row 4 (a kép nagyítható)

Saints Row 4 (a kép nagyítható)


Ha a Saints Row: The Third-öt imádtad, akkor a negyedik rész is tetszeni fog, hiszen a srácok elképesztő mennyiségű baromságot pakoltak bele a virtuális Steelport utcáira. Egy halom menő képesség, agymenés felsőfokon és persze rengeteg lila mell. Hát kérem szépen, ebből nem érdemes kimaradni!


Címkék:  Saints Row 4, Deep Silver, Volition Inc., Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>