Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist Előzetes

Mike • 2013-08-09 15:18:54 • Rovat: Előzetes


Sam Fisher idén visszatér, hogy kárpótolja a rajongókat a Conviction óta eltelt szünet miatt. Hősünk azonban nem tétlenkedett, fiatalodott és még az akciófaktort is feltornászta kissé, de ne aggódjanak a veterán Splinter Cell fanok sem, mert ha hihetünk az ígéreteknek, akkor itt ők is kiélhetik vágyaikat.Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Előzetes (HD)Hősünk tehát már nem a régi, a történet viszont forog tovább. Ezúttal már a 4th Echelon elnöki székében pihentetjük fáradt testünket, de a terror sosem alszik, ezért ismét fel kell vennünk a harcot a gonoszokkal szemben, akik ezúttal sincsenek híján ólomban és TNT-ben.
A Ubisoft ígéretet tett arra, hogy bár a bemutatott anyagok alapján mindenki egy akció orgiára számít, itt bizony jóval többről lesz szó, ahol a lopakodás sokkal nagyobb szerephez jut, mint elsőre gondolnánk. A Conviction-féle kijelölős móka is visszatér, most már azonban akár mozgás közben is durrogtathatunk, ha nekünk épp úgy tetszik.


Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (a kép nagyítható)

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (a kép nagyítható)


Úgy tűnik, hogy a Ubisoft marad a Conviction által kitaposott ösvényen, azaz inkább az akció felé tolja el a mérleg nyelvét, de azért a lopakodás tálját sem üríti ki teljesen. Reméljük az ígéretek valóban igazak lesznek és mindkét fél megtalálhatja majd a számításait a Conviction személyében.


Címkék:  Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, Ubisoft, Ubisoft Toronto, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>