Killer is Dead Előzetes - Vér és veríték

Mike • 2013-08-12 10:45:05 • Rovat: Előzetes


Suda 51 korábban már többször is bizonyította, hogy nem teljesen komplett, hiszen előző címei szinte egytől-egyig valamilyen agymenés vonalán mozogtak, természetesen pozitív értelemben. Nos, ez ezúttal sem lesz másként, hiszen a Killer is Dead-re mindent lehet mondani, csak épp azt nem, hogy átlagos.Killer is Dead Előzetes (HD)Főszereplőnk egy Mondo Zappa nevezetű bérgyilkos, akinek egyik karjában hű kardja lobog, míg a másikban az, amit mi szeretnénk. Bionikus végtagja ugyanis lehetőséget biztosít, hogy cserélgethessük halálos eszközeinket, kezdve a szablyától egészen a lőfegyverekig.
A meglehetősen furcsa világban tett kalandjaink során azonban nemcsak az ellennel szűrhetjük össze a levet, hanem a gyengébbik nemmel. A kisasszonyokat meg kell majd hódítanunk és jobb ha felkészülünk, mert egy-egy leányzó igencsak nyakatekert feladatok után nyújtja át a szívét. Szerencsére rendelkezünk egy szemüveggel, amivel átláthatunk a felső ruházaton, így kerülve el a push up melltartó okozta kellemetlenségeket.


Killer is Dead (a kép nagyítható)

Killer is Dead (a kép nagyítható)


A Killer is Dead egy meglehetősen érdekes játéknak ígérkezik, telis-tele keleti motívumokkal, kendőzetlen brutalitással, fehérneműs kisasszonyokkal és szemet kifolyató látványvilággal. Akinek az előzetesek után még helyén van a látószerve, az nyugodtan ugorjon fejest Zappa történetébe, mindenki más csak óvatosan közelítsen a hack and slash felé, nehogy egy klinikán végezze.


Címkék:  Killer is Dead, Deep Silver, Grasshopper Manufacture, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>