Lost Planet 3 Előzetes - Ismét az a fránya jég

Mike • 2013-08-13 22:16:32 • Rovat: Előzetes


A Lost Planet első része egy egész korrekt kis meglepetés volt annak idején, amit a második epizód úgy ahogy van, a trópusi sárba tiport. A Capcom nem csügged, a fejlesztőket kicserélték és már szól is a nóta a harmadik résznek, ami ezúttal nem egy szimpla folytatás, hanem tartalmas előzmény, telis-tele monsztákkal.Lost Planet 3 Előzetes (HD)Főszereplőnk bányászni indul a kietlen, hó födte bolygóra, de ne aggódjatok, a rengeteg ásvány csak álom, itt leginkább a szörnyetegek kerülnek majd a virtuális csákányunk elé. Lesz is belőlük bőven, a felhozatal is változatos, úgyhogy lesz mit a közösbe aprítani.
A játékmenet terén kifejezetten nagy változások nem várhatóak, ha csak az nem számít annak, hogy immáron sokkal nagyobb területeken barangolhatunk, ahol több NPC-vel futhatunk össze, akikkel még beszélgetni is szabad, sőt néha még küldetéseket is vehetünk fel tőlük. Hát megáll az ész..


Lost Planet 3 (a kép nagyítható)

Lost Planet 3 (a kép nagyítható)


A Lost Planet 3 megpróbál az első rész nyomdokaiba lépni, de azaz igazság, hogy az előzetes infók, valamint látnivalók alapján ez nem biztos, hogy összejön. Reméljük a legjobbakat és a kellemes csalódás fogalma is ismerős már a sorozat rajongóinak körében, de nyár közepén senkinek sem hiányzik egy igazi jégkorszak.


Címkék:  Lost Planet 3, Capcom, Spark Unlimited, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>