Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition Előzetes

Mike • 2013-08-17 11:12:53 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


Nem sokra rá, hogy a Konami bejelentette, PC-re is megjelenik a Castlevania: Lords of Shadow 2, úgy döntött, hogy előtte még az elődöt is elhozza a számítógépek világába. A Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition nemcsak egy szimpla port lesz, hiszen a szebb látvány mellett megannyi extra is várja a rajongókat.Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition Előzetes (HD)A látvány tehát lecserélődött, de ez manapság már el is várható egy port esetében. Szebb textúrák, folyamatosabb mozgás és nagyobb felbontás vár majd ránk, de azért a szörnyekről és az undorító boss-okról sem szabad megfeledkeznünk.
Mivel a játék bővített kiadásban érkezik, ezért nem meglepő, hogy jó pár óra extra kalandban lehet majd részünk, amik alatt új ellenfelekkel is összerúghatjuk a port. Pár új eszköz is bekerült a felhozatalba, de a boss-ok családja is bővült pár ígéretesnek szánt csúfsággal.


Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition (a kép nagyítható)

Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition (a kép nagyítható)


Annak idején a Castlevania: Lords of Shadow remek sikereket ért el, így nem meglepő, hogy hamar a rajongók egyik kedvencévé avanzsált. Hamarosan már a PC-sek is megnézhetik maguknak a kicsikét, szabdalhatják a szörnyeket, onthatják a vért és persze megmenthetik Gabriel szerelmét.


Címkék:  Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition, Konami, MercurySteam, PC, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>