Diablo 3 Konzolos Előzetes - Szörnyeteg a dobozban?

Mike • 2013-08-18 19:41:29 • Rovat: Előzetes


Megtörtént az, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt, azaz a Blizzard kilép a PC-kkel felépített várából, hogy behálózza az eretnek konzolos társadalmat. Bár a Diablo 3 sok rajongót megosztott, ez őket nem kedvtelenítette el, ezért aztán hamarosan irthatjuk a gonoszt Xbox 360-on és PS3-on, később pedig next-gen-en is.Diablo 3 Konzolos Előzetes (HD)Természetesen az alapok maradnak a régiben, ellenben egy-két változás elkerülhetetlen volt annak érdekében, hogy kontrollerrel is ugyanolyan élvezetes legyen a játék, mint egérrel. A menük nagy része kör alakúra cserélődött, de pár újdonság is bekúszott a képbe, amikért a PC-sek szinte fellázadtak.
Talán a legnagyobb utálatot kiváltó változás az offline kooperatív feltűnése, hiszen a számítógépeket használók szinte már a játék megjelenése óta kérlelik a Blizzard-ot a lehetőség beépítéséért. Azért a konzolosok is szenvedtek csorbát, le kell mondaniuk ugyanis a fizetős aukciósházról, ami sokaknak nem gond, a többség azonban inkább hiányolja.


Diablo 3 (a kép nagyítható)

Diablo 3 (a kép nagyítható)


A Blizzard tehát mindenkit meglepett, mikor a PS Meeting színpadra lépett és sokan bizony még azóta sem tértek magukhoz. Sokak szerint a konzolos változat egyfajta továbbfejlesztése lesz a PC-s Diablo-nak, amit aljas módon csak arra használtak, hogy kiderüljenek a gondok és a hiányok. Nem tisztünk megerősíteni, vagy cáfolni az összeesküvés elméleteket, de az tény, hogy történt pár igazán furcsa dolog.


Címkék:  Diablo 3, Blizzard Ent., Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>