Rayman Legends Előzetes - Legendás kalandok

Mike • 2013-08-20 00:16:14 • Rovat: Előzetes


Rayman idén újra visszatér, hogy számos csúszást és botrányt követően megpróbálja kárpótolni azokat, akik már korábban is belecsaptak volna a remeknek ígérkező kalandba. A Rayman Legends szinte teljesen megegyezik a kiváló Origins-szel, de minden szebb, jobb és több lett, így hát ezúttal sem maradhatunk ki belőle.Rayman Legends Előzetes (HD)A történet ismét bájos, míg hőseink az igazak álmát alusszák, a gonosz felkerekedik, hogy újra megpróbálja megkaparintani a világot. Szerencsére az álmunknak vége szakad és máris indulhatunk, hogy jól fenékbe billentsük azt, aki igazán megérdemli.
Tartalom terén most sem lehet majd kifogásunk, sőt a fejlesztők pár Origins-es pályát is felújítottak, csakhogy teljes legyen az összhang. Az előzetesek alapján az már most borítékolható, hogy sokak kedvencei lesznek az ütemre abszolválható szegmensek, ahol minden pillanatra előre meg kell tervezni, a siker azonban feledtet majd velünk minden fáradalmat.


Rayman Legends (a kép nagyítható)

Rayman Legends (a kép nagyítható)


A csúszások és a cseppet sem halk botrányokat követően most úgy tűnik, hogy a Rayman Legends végre révbe érhet és bár nem Wii U exkluzívként tetszeleg a polcokon, talán jobb is így. A Ubisoft nagyobb bevételt várhat, miközben a játék is több játékoshoz, ezzel együtt pedig rajongóhoz juthat el.


Címkék:  Rayman Legends, Ubisoft, Ubisoft Montpellier, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>