Total War: Rome 2 Előzetes - Rómaiak újratöltve

Mike • 2013-08-23 16:59:05 • Rovat: Előzetes


A The Creativ Assembly annyi kikacsintás és megannyi japánoskodás után visszatér ahhoz a játékhoz, amivel az egész Total War mizéria megkezdődött. A Total War: Rome 2 alaposan megújulva igyekszik letörni az előd babérjait és az előzeteseket látván erre minden esélye meg is van: szebb, több, tartalmasabb.Total War: Rome 2 Előzetes (HD)Számos népet irányíthatunk majd a játékunk során, melyek mindegyike különféle tartományokkal rendelkezik. Ezek a területek mostantól nagyobb szerepet kapnak, innen kapjuk az utánpótlást, de az egy területről származó emberek is különféle bónuszokat biztosítanak majd a hadseregünknek.
A The Creativ Assembly nagyon igyekszik, hogy minden eddiginél élethűbb csatákban lehessen részünk, aminek hála olyan látványban lehet részünk, amit korábban egyik RTS-től sem szokhattunk meg. Nagy szerepet kap a brutalitás is, így nem csoda, hogy a sorozat történetében ez lesz az első olyan rész, ami 18-as besorolást kapott.


Total War: Rome 2 (a kép nagyítható)

Total War: Rome 2 (a kép nagyítható)


A rajongók joggal várják a Total War: Rome 2-t és nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal sem fognak csalatkozni. A látvány lehengerlő, a hangulat szinte a székbe szorít, a játékmenettel pedig eddig sem volt gond, úgyhogy minden esélye megvan arra, hogy felüljön a trón tetejére, letaszítva ezzel a nagy múltú elődöt. Trónfosztásra fel!


Címkék:  Total War: Rome 2, Sega, The Creative Assembly, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>