Puppeteer Előzetes - Fejvesztve előre!

Mike • 2013-08-25 12:09:02 • Rovat: Előzetes • Platform: PS3


"Színház az egész világ" - tartja a mondás, mégpedig helyesen, ez pedig különösen igaz a Puppeteer-re, amiben pont az álmok színpadán kalandozhatunk fejvesztett hősünkkel. Szerencsére kobakunk hiánya nem hátrált minket a játék során, sőt amíg nem szerezzük vissza a sajátunkat, még másoktól is kölcsönvehetjük a fejüket.Puppeteer Előzetes (HD)A történet is pont erről szól, azaz hála egy ügyeletes gonosznak bábuvá változunk, ráadásként pedig még a fejünket is leveszik a helyéről. Sebaj, elő a mágikus ollónkkal ás már vágjuk is az utat előre, egészen addig, míg vissza nem szerezzük azt, ami a miénk.
Eme olló egyébként nagy szerepet kap a játékban, lévén nemcsak az ellenfelek magasságát csökkenthetjük le vele, hanem olykor még különféle fejtörőket is csak ezzel a szuper eszközünkkel abszolválhatunk. A Puppeteer tehát meglehetősen elborult, amire még a látvány és a hangulat is rájátszik, ilyet még biztosan nem láttunk ezelőtt.


Puppeteer (a kép nagyítható)

Puppeteer (a kép nagyítható)


A Sony megint nem fér a bőrébe és megannyi korszakalkotó és ötletes alkotás után megint egy hasonlóban mesterkedik. A Puppeteer már az előzetesek alapján elvarázsolt minket és ha szereted a platformereket, ráadásul nem veted meg az ötletes megoldásokat, akkor garantáltan rád is hatni fog a csillámpor.


Címkék:  Puppeteer, SonyCE, SCE Japan Studio, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>