Killzone: Mercenary Előzetes - Akció a markunkban

Mike • 2013-08-25 12:26:04 • Rovat: Előzetes • Platform: PSP


A PS Vita tulajdonosok már jó ideje várják a Killzone: Mercenary-t, ami nem is csoda, lévén ez lehet az a játék, amiért tényleg érdemes lesz marokkonzolt venni. A korábbi próbákör alapján a Guerrilla Cambridge remek munkát végzett: lélegzetelállító grafika, pörgős játékmenet és egy zsoldos, aki mindent visz.Killzone: Mercenary Előzetes (HD)A sztoriban most először mindkét oldalra csapódhatunk, ami nem is furcsa, lévén a zsoldosoknak oda húz a szíve, ahol a pénz csörög. A bankszámlánk később még nagyobb szerepet kap, mivel ebből vehetünk magunknak lőszert, de a komolyabb mordályok és fejlesztések is így nyílnak majd meg előttünk.
A játék látványa valami elképesztően részletese, ami nem is csoda, hiszen a srácok a nagygépes Killzone grafikus motorját préselték bele a PS Vitába. Természetesen a kisgép lehetőségeit is alaposan kihasználják: gyilkolhatunk érintőképernyővel, de a hátsó tapipad sem ússza meg az ápolgatást.


Killzone: Mercenary (a kép nagyítható)

Killzone: Mercenary (a kép nagyítható)


A Killzone: Mercenary-nak minden esélye megvan ahhoz, hogy azzá váljon, aminek valóban szánják: egy olyan játéknak, amiért érdemes PS Vitát venni. A látvány gyönyörű, a játékmenet változatosnak, a multi pedig pörgősnek tűnik, az emlékezetes akció tehát garantált. Csak aztán tényleg emlékezetes legyen.


Címkék:  Killzone: Mercenary, SonyCE, Guerrilla Cambridge, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>