NHL 14 Előzetes - Újra pörög a korong

Mike • 2013-08-30 14:02:08 • Rovat: Előzetes


Idén már sokadik alkalommal pattanhatunk a jégre az EA Sports jóvoltából, sőt ezúttal egy kis meglepetést is tartogatnak nekünk, lévén a számozott sorozatuk most ünnepli a 20. születésnapját, ezért az újdonságok mellett egy kis múltidézésre is meginvitálnak minket, ahol visszarepülhetünk 1994-be.NHL 14 Előzetes (HD)Természetesen nem ez az egyetlen meglepetés, lévén a fejlesztők számos más újdonsággal is igyekeznek minket vásárlásra buzdítani. Megújult grafika, javított animációk, komolyabb bunyók és élethűbb játékmenet szerepel a listán, de pár új játékmódnak is örülhetünk, amikkel alaposan kitolhatjuk a jégen töltött időnket.
Ezek közül a legígéretesebbnek mindenképpen a Live the Life Mode ígérkezik, ami tulajdonképpen a korábban már látott Be a Pro átalakult változata. Ezúttal már nemcsak a jég hátán kell megélnünk, hanem azon kívül is, hiszen különféle interjúkon és sajtótájékoztatókon minket is megkérdeznek majd, a jó válasz pedig akár a karrierünket is fellendítheti.


NHL 14 (a kép nagyítható)

NHL 14 (a kép nagyítható)


Bár az NHL 14 nem lép át a next-gen konzolok világába, így sem kell szégyenkeznie, mivel a készítők alaposan kitettek magukért. A számos új motornak hála a játék még élethűbb lett, de az új módok is remek kikapcsolódást ígérnek a pakkot kergetők számára.


Címkék:  NHL 14, EA Sports, EA Canada, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>