ARMA 3 Előzetes - Valódi háború, de mégis virtuális

Mike • 2013-09-01 17:12:06 • Rovat: Előzetes


Az Arma 3 személyében a valaha készült legélethűbb harctéri szimulátor van készülőben, amiben minden kis rezzenésnek, eltört faágnak és furcsa hangnak szerepe van. A cseh Bohemia Interactive korábban már többször is bizonyított, ezért a rajongók joggal várják el tőlük a tökéletes hadászati élményt.ARMA 3 Előzetes (HD)A bétázok visszajelzései alapján pedig a srácok nem is okoznak csalódást és bár a játék megjelenésének pillanatában még korántsem lesz kész, később minden egyes hiányzó tartalmat ingyen megkapnak azok, akik befizetnek a játékra.
A kampány azonban nem fog hiányozni, mivel a multiplayer-t és a küldetésszerkesztőt így is megkapjuk, ráadásul ha meguntuk a saját kis háborúnk elkészítését még mindig választhatunk a többféle, előre elkészített skirmish missziókból.


ARMA 3 (a kép nagyítható)

ARMA 3 (a kép nagyítható)


Az Arma 3 nem viccel, hiszen hatalmas területtel, megannyi tartalommal és számtalan lehetőséggel igyekszik lekenyerezni a virtuális hadszíntér szerelmeseit. A bétából már nincs sok hátra, a visszajelzések jók, úgyhogy már nincs más hátra, mint felkészülni, mert szeptember közepétől terepre költözünk.


Címkék:  Arma 3, Bohemia Interactive, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>