Gran Turismo 6 Nissan Academy Videobemutató

Mike • 2013-09-04 13:06:10 • Rovat: Előzetes • Platform: PS3


Már mindenki számára elérhető a Gran Turismo 6 Nissan Academy, ami tulajdonképpen a teljes játék demó verziója, megspékelve egy kis versenyzési lázzal, amiben ha a legjobbnak bizonyultunk, akkor akár egy valódi ménes volánja mögé is bepattanhattunk, így válva virtuális pilótából valódi versenyzővé.Gran Turismo 6 Nissan Academy Videobemutató (HD)Ezt elérni persze nem könnyű, rengeteg gyakorlás és megannyi restart kövezte ki a siker felé vezető utat, de most hagyjuk is a nehézségeket, lássuk, mit is kínál nekünk a GT6 demója: 4 pálya, pár verda és egy-két futam igyekszik meggyőzni minket arról, hogy a fejlesztők jó úton haladnak.
Az autók fizikája szinte tökéletese, egyedül csak az ütközések megvalósítása okozhat csorbát a gépezetben. Ha már itt tartunk, a látvány is lehengerlő, de a különféle törések-horpadások még mindig nagyon hiányoznak a kocsikról, az öröm tehát nem teljes.


Gran Turismo 6 (a kép nagyítható)

Gran Turismo 6 (a kép nagyítható)


Külön öröm a hazai játékosoknak, hogy a Gran Turismo 6 itthon magyar felirattal jelenik meg és bár sok szöveg nincs a játékban, ez is több, mint a semmi. A játék tehát szépnek és tartalmasnak ígérkezik, reméljük a megjelenésig csak javítanak rajta és akkor könnyedén kiköszörülhetik a GT5 okozta csorbát.


Címkék:  Gran Turismo 6 Nissan Academy, SonyCE, Polyphony Digital, PS3, Videobemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>