Grand Theft Auto V Előzetes - Már megint megyünk lopni?

Mike • 2013-09-08 17:05:21 • Rovat: Előzetes


Már nem kell sokat aludni és a Rockstar Games elhozza nekünk azt, amire már oly régóta várunk: befut a legújabb Grand Theft Auto, ami alapjaiban rázza majd meg a Földet. Az ötödik részben hatalmas hangsúlyt kap az online részleg is, amiről szerencsére kiderült pár érdekes infó, amit most meg is osztunk veletek.Grand Theft Auto V Előzetes (HD)A Grand Theft Auto V Online-t azok kaphatják majd meg, akik beruháznak a teljes játékra. Igazi MMO-s hangulatban lehet részünk, ahol fejleszthetjük karakterünket, versenyezhetünk, bankokat rabolhatunk, de akár másokat is fingathatunk, sőt ez még csak nem is minden.
Vehetünk magunknak házat, kereskedhetünk, autókat tuningolhatunk, de ha a kedvünk úgy tartja, akkor akár különféle küldetésekbe is fejest ugorhatunk, ahol többed magunkkal kell helytállnunk a mesés jutalom reményében. A szórakozást tehát garantált, még azután is, hogy az egyjátékos részleget kipörgettük.


Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)

Grand Theft Auto V (a kép nagyítható)


A Rockstar Games ezúttal sem viccel és a Grand Theft Auto V személyében akkora csapást mér a videojáték iparra, amit még a jövőre megjelenő next-gen címek is könnyedén megemlegethetnek. Az előrendelések alapján ez így is lesz, úgyhogy érdemes bekészülni, mert szeptember 17-én elszabadul a pokol.


Címkék:  Grand Theft Auto V, Rockstar Games, Rockstar North, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>