NBA 2K14 Előzetes - Zsákolj, ha tudsz

Mike • 2013-09-17 20:52:03 • Rovat: Előzetes


A tavalyi fölényes győzelem után idén is visszatér az NBA 2K sorozat, hogy ismét bebizonyítsa, nincs nála jobb kosaras játék a világon. Most azonban kihívója is akad, hiszen visszatér az NBA Live sorozat, de alaposan felkötheti a rövid gatyát, mivel a Visual Concepts sem unatkozott az elmúlt egy év alatt.NBA 2K14 Előzetes (HD)Természetesen a játékmódok tekintetében sok ismerős lesz tavalyról, de végre visszatérhet a sokak által követelt Crew mód, amiben 4 haverunkkal együtt alapíthatunk egy csapatot, amivel megindulhatunk a világ ellen, méghozzá a saját karakterünket irányítva.
A látvánnyal és a körítéssel már tavaly sem volt gond, de az NBA 2K14 még tovább megy, ami leginkább a next-gen változatnak köszönhető. Az animációk még élethűbbek, a grafika még szebb, a hangulat pedig lélegzetelállító, szinte úgy érezzük majd magunkat, mintha egy valódi NBA, vagy épp Euroliga meccset néznénk a tévében.


NBA 2K14 (a kép nagyítható)

NBA 2K14 (a kép nagyítható)


Az NBA 2K14 nem ígér zsákbamacskát, a tavaly már bevált dolgokat frissíti fel, az új eredményt pedig nyakon önti egy nagy adag next-gen-nel. A 2K Sports tehát megtette a tétjét, most már minden szem az EA Sports-ra, valamint az NBA Live 14-re szegeződik.


Címkék:  NBA 2K14, 2K Sports, Visual Concepts, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>