Pro Evolution Soccer 2014 Előzetes - Kezdődhet a döntő

Mike • 2013-09-19 15:06:36 • Rovat: Előzetes


Természetesen idén is megkapjuk a kis focibajnokságunkat, hiszen a FIFA 14 mellett a Pro Evolution Soccer 2014 is belép az öltözőkbe, hogy egy jó taktikával kiüsse az EA gyermekét. Bár a japánok nem lépnek át a next-gen érába, azért őket sem kell félteni, mivel van elég trükk a tarsolyukban.Pro Evolution Soccer 2014 Előzetes (HD)A next-gen tehát elmarad, de az alapokat már most leteszik, ami az új Kojima-féle Fox Engine-nek köszönhető. Szebb stadionok, élethűbb játékosok, csillogó izzadság és még megannyi extra kívánja kényeztetni látószerveinket.
A Konami mindig is licencek terén állt rosszul és bár most sem fogunk minden csapatot teljes névvel és címerrel megtalálni a játékban, azért már jóval jobb a helyzet, mint mondjuk tavaly volt, ráadásul az új belépők mellett pár kupát is kapunk a már meglévő sorozatok mellé.


Pro Evolution Soccer 2014 (a kép nagyítható)

Pro Evolution Soccer 2014 (a kép nagyítható)


A Pro Evolution Soccer 2014 tehát hozza a kötelezőt, szebb, jobb és élethűbb lesz, mint a tavalyi epizód, sőt még tartalom terén is bővült a kicsike. Tehát már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy kiderüljön, idén melyik focis játék emelheti magasba a játékosok kupáját: a FIFA 14, vagy a PES 2014.


Címkék:  Pro Evolution Soccer 2014, Konami, PES Productions, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>