Skylanders: Swap Force Előzetes - Kombinálás felsőfokon

Mike • 2013-10-05 15:39:36 • Rovat: Előzetes


Az Activision nemcsak a Call of Duty-nak örülhet, hiszen hatalmas sikernek örvend a műanyag figurákkal operáló Skylanders sorozat is, aminek legújabb részében már szét is kaphatjuk kedvenceinket. Ezzel az eddig sem kevés lehetőségeink tovább bővülnek, mivel a 16 új karaktert 256 féle kombinációba pakolhatjuk egybe.Skylanders: Swap Force Előzetes (HD)A játékmenet szinte semmit sem változott, amit az is tanúsít, hogy a korábbi részek szereplőit is rácsaphatjuk a portálra. Ez utóbbi azonban rendesen megújult, ezért ha korábban rendelkeztünk egy régebbi verzióval, akkor is be kell áldoznunk egy kis pénzt a legújabb változatra, lévén a játék csak ezt ismeri fel.
A korábbi részből megismert limitek is megmaradtak, azaz egy-egy helyszínre csak egy bizonyos karakterrel léphetünk be, így minél többel rendelkezünk, annál nagyobb világot fedezhetünk fel magunknak. Szerencsére a szereplők külön is beszerezhetők, így ünnepek alkalmával kiváló ajándék lehet a kis lurkóknak.


Skylanders: Swap Force (a kép nagyítható)

Skylanders: Swap Force (a kép nagyítható)


A Swap Force tehát behozza a képbe a kombinálható figurákat, de a játék dobozában további extrákat is találhatunk, mint például matricákat, egy posztert, valamint egyéb érdekességeket, így ha megunjuk a kalandozást, akkor sincs minden veszve, mivel a Skylanders világa, még a valóságban sem ereszt el.


Címkék:  Skylanders: Swap Force, Activision, Vicarious Visions, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>