Sonic Lost World Előzetes - Hatan, mint a gonoszok

Mike • 2013-10-08 17:18:21 • Rovat: Előzetes


Sonic ezúttal a Nintendo masináin tér vissza, hogy a korábbi ellenfelével együttműködve győzzék le a Halálos Hatos néven elhíresült bagázst, akik annyira gonoszok, hogy elképesztő. A Sonic Lost World leginkább a Super Mario Galaxy-ra hajaz, rengeteg pályával és még több gyűjtögetni valóval.Sonic Lost World Előzetes (HD)A pályák meglehetősen változatosnak ígérkeznek, hiszen nemcsak 2D-s, hanem 3D-s helyszíneken is futkározhatunk kedvünkre. Ha ez megvolt, akkor irány a multi, ahol többed magunkkal kell megállítanunk a gonoszt, legalábbis a Wii U esetében.
3DS-en ugyanis kicsit más a felállás, hiszen ilyenkor egyszerre négyen is játszhatunk egymással, vagy épp egymás ellen. Külön érdekesség, hogy van mód összekapcsolni a két változat multiját, ami egyfajta kooperatív módban csúcsosodik ki.


Sonic Lost World (a kép nagyítható)

Sonic Lost World (a kép nagyítható)


Hamarosan tehát visszatér a jó öreg Sonic, aki pörgősebb, gyorsabb és kékebb, mint korábban bármikor. Ha rendelkezel pár Nintendo konzollal és még a kék sündisznó kalandjait sem veted meg, sőt a Super Mario Galaxy is felcsigáz, akkor a Sonic Lost World a te játékod lesz, csak aztán győzd kapkodni a fejed az eszement sebesség láttán.


Címkék:  Sonic Lost World, Nintendo, Sonic Team, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>