Batman Arkham Origins Előzetes - Kezdődik

Mike • 2013-10-14 03:26:48 • Rovat: Előzetes


Batman idén újra visszatér, de ezúttal már nem a Rocksteady jóvoltából, de nem kell félni, az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy a Warner Bros-nál jó kezekben van a projekt. Külön öröm, hogy a fejlesztők konzultáltak az említett stúdióval, így szinte minden jel arra mutat, hogy ismét örömmel veszünk el Gotham utcáin.Batman Arkham Origins Előzetes (HD)A történet szerint mi egy jóval ifjabb Batman-t irányítunk, mint korábban bármikor, de az ellenségek csapata nem csökkent, így nincsenek tekintettel ránk. Black Mask, Joker, Deathstroke, Bane és még vagy egy tucat gonosz igyekszik elejét venni karrierünknek, de azért trükkökért nekünk sem kell a szomszédba menni, ugye Alfréd?
Az Origins egyik legnagyobb újítása kétségkívül a multiplayer lesz, ahol ketten a hősök oldalán, míg a többiek a gonoszok csapatát gyarapítva gyűjthetik az XP-t. Érdekesen hangzik, reméljük a megvalósítás sem okoz csalódást és a valószínűleg tartalmas egyjátékos rész után is lesz mivel elütnünk az időt, valamint Batman-t és Robin-t.


Batman Arkham Origins (a kép nagyítható)

Batman Arkham Origins (a kép nagyítható)


A Batman Arkham Origins tehát a kezdetek utáni első éveket mutatja be, ahol Batman még fiatal volt és vakmerő. Reméljük a fejlesztőcsapat leváltása nem nyomja rá a bélyegét a végeredményre és egy újabb, remekbe szabott játékkal bővülhet a denevér felhozatala.


Címkék:  Batman Arkham Origins, Warner Bros., Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>