Battlefield 4 Előzetes - Rombolhatóság mesterfokon?

Mike • 2013-10-15 20:11:46 • Rovat: Előzetes


A DICE nem ült sokat a babérjain, hiszen szinte már a Battlefield 3 megjelenését követő hónapokban bejelentette, hogy érkezőben van a sorozat negyedik epizódja. A rajongók joggal háborodtak fel, de ezek a hangok mára elhalkultak, ráadásul már a béta is kipróbálható, így mindenki maga dönthet a játék sorsa felett.Battlefield 4 Előzetes (HD)A játék egyik legnagyobb durranása mindenképp a Levolution, legalábbis a DICE szerint, bár mi jobban örülünk a Commander mód visszatértének. Előbbi egyébként egy-egy szkriptelt eseményt takar minden pályán, amit valamilyen formában mi aktiválhatunk be. Látványos, ütős, de talán kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja.
A játék multijának bétája egyébként már zajlik és bár még korántsem a kész verzióval megy a harc, a biztató jelek már most is láthatóak. Az optimalizáció napról-napra jobb, az új eszközök remekül muzsikálnak, a rombolhatóság elfogadható és még a grafikával sincs akkora baj, pedig ez utóbbiból szinte minden extra effekt hiányzik.


Battlefield 4 (a kép nagyítható)

Battlefield 4 (a kép nagyítható)


A Battlefield 4 kicsit gyorsan érkezik a harmadik epizód után, de elnézve a látnivalókat és kipróbálva a bétát már mi is várjuk. Hatalmas pályák, egyszerre 64 fő /bizonyos platformokon/, Commander mód és rombolhatóság felsőfokon. Kell ennél több?


Címkék:  Battlefield 4, Electronic Arts, EA Digital Illusions CE, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>